image
Sursa foto: Getty Images

Manchester United, ofertă de 100 de milioane de lire pentru transferul noului Cristiano Ronaldo

Joao Felix este noua senzație a fotbalului european, jucător luat în vizor de FC Barcelona, Real Madrid, PSG, Liverpool și Manchester United.

Presa britanică anunță faptul că "diavolii" au pregătit o sumă importantă de transfer pentru jucătorul în vârstă de doar 19 ani. Manchester United pregătește întăriri pentru vară, iar în capul listei se află Joao Felix, cel poreclit "noul Cristiano Ronaldo". Clubul de pe Old Trafford este gata să ofere 100 de milioane de lire (în jur de 114 milioane de euro) pentru transferul puștiului în vârstă de 19 ani.

Joao Felix, care poate evolua atât pe postul de playmaker, cât și ca extremă, are 9 goluri și 5 assist-uri pentru Benfica în 23 de meciuri în toate competițiile. Oficialii clubului de pe Da Luz i-au prelungit contractul până în 2023. Scouterii lui United au fost să-l vadă chiar în derby-ul cu Sporting.

"Reprezentanții clubului au fost să-l vadă pe Felix în acțiune și au rămas cu o impresie foarte bună. Este un real talent. Este un jucător pentru care interesul crește din ce în ce mai mult. Scouterii l-au urmărit în derby-ul împotriva lui Sporting Lisabona, în care a și înscris", a declarat o sursă importantă de pe Old Trafford, potrivit TheSun.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: