image
Sursa foto: dse.md

O femeie a rămas cu patru copii în stradă după ce concubinul ei a dat foc locuinței

O femeie a rămas în stradă cu patru copii după ce concubinul ei a incendiat casa în care locuiau. Nenorocirea s-a produs luni în satul Crăsnășeni, raionul Telenești. Alte două incendii au avut loc ieri în sectorul Ciocana al capitalei și în satul Crihana Veche, raionul Cahul. Amănunte, în cele ce urmează.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești, cazul din Crăsnășeni s-a produs după ce bărbatul, care era beat, s-a luat la ceartă cu partenera sa de viață, aflată în ospeție la vecini. Mai apoi, el a mers acasă și a dat foc locuinței lor. Ulterior, individul de 37 de ani a dispărut, fiind căutat și acum de polițiști. Femeia în vârstă de 35 de ani și cei patru copii, care au între șase și 17 ani, au rămas doar cu hainele de pe ei. Anchetatorii mai spun că suspectul făcea abuz de alcool și era violent.

Un alt incendiu a avut loc într-un bloc cu 12 niveluri din sectorul Ciocana al capitalei. De flăcări a fost cuprins un apartament de la etajul cinci. În momentul izbucnirii incendiului, locatarii acestuia nu erau acasă. Pentru a stinge focul a fost nevoie de intervenția a șase autospeciale. Pompierii au evacuat mai multe persoane de la etajele superioare pentru că acestea riscau să se intoxice cu fum. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit în acest caz.

Cel de-al treilea incendiu s-a produs într-o gospodărie din satul Crihana Veche, raionul Cahul. Acesta a izbucnit de la o butelie de gaz, care se afla în bucătărie. Exista riscul ca flăcările să se extindă asupra întregii case. La fața locului au intervenit două autospeciale, iar după aproximativ o jumătate de oră, pompierii au reușit să localizeze și să lichideze incendiul.

Focul a distrus bunurile din bucătărie și a afectat parțial antreul casei. Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, de la începutul anului, în Republica Moldova au avut loc peste 800 de incendii, în urma cărora au murit 59 de oameni.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: