image
Sursa foto: dse.md

O femeie însărcinată care se deplasa spre Criuleni a derapat de pe carosabil după ce s-a rătăcit

În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au fost solicitați în zece situații pentru a efectua lucrări de tractare a autoturismelor. La Cobusca Nouă, Anenii-Noi, o femeie însărcinată care conducea un automobil a derapat de pe carosabil. Aceasta le-a spus forțelor de ordine că deplasându-se spre raionul Criuleni s-a rătăcit. În urma derapării femeia nu a avut de suferit.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, forțele de ordine au venit în ajutor oamenilor aflați în dificultate în următoarele raioane: Fălești, Ungheni, UTA Gagauzia, Ștefan Vodă, Anenii Noi, Cimișlia.

Astfel, în apropierea satului Cobusca Nouă a raionului Anenii Noi salvatorii au efectuat lucrări de tractare a două autoturisme derapate.

Mai mult, în localitatea Popeasca, Ștefan Vodă, Valea Perjei, Cimișlia, dar și în satul Bugeac a raionului Comrat angajații IGSU au ajutat echipajele serviciului medical să ajungă la pacienți.

Potrivit datelor Administraţiei de Stat a Drumurilor, pe parcursul zilei de ieri, în republică la lucrările de deszăpezire și împrăștierea a materialului antiderapant pe partea carosabilă au fost implicate 152 unităţi de tehnică și 211 persoane, fiind împrăștiate circa 444 de tone de material antiderapant.

Drumurile în republică sunt practicabile și se circulă în condiții de iarnă.

În situații de risc cetățenii sunt rugați să apeleze Serviciul Unic 112. 

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: