image
Sursa foto: newslocker.com

Un model din Rusia îl acuză pe Vladimir Putin că a vrut să o omoare prin „metoda Skripal”

Un model din Rusia spune că a fost ţinta unei alte doze de otravă şi acuză că Vladimir Putin vrea ca ea să moară, informează The Sun și Mediafax.

Anna Shapiro, în vârstă de 30 de ani, şi soţul ei, Alex King, de 42 de ani, au început să aibă stări de rău în oraşul Prezzo. Modelul a spus că şi-a găsit soţul prăbuşit pe podea în toaleta bărbaţilor, făcând spume la gură.

Alex King încă se zbate în spital să se lupte cu otrava pe care a înghiţit-o. Anna crede că a fost o ţintă a asasinilor trimişi de preşedintele rus Vladimir Putin, exact ca în cazul Skripal.

Tânăra a spus că a glumit cu soţul ei chiar înainte de a mânca, spunând că poate au mâncarea otrăvită.

Anna, al cărei tată a fost militar sub conducerea lui Putin, a plecat recent în Londra, după ce a primit ameninţări cu moartea.

„Am fost luată ca ţintă de oamenii lui Putin. Vor să mă omoare pentru că m-am opus preşedintelui şi pentru că am întors spatele ţării mele. Rusia e capabilă de orice”, a declarat Anna.

Cei doi au fost duşi de urgenţă la Spitalul Salisbury după ce li s-a făcut rău. Ofiţerii au evacuat toate restaurantele şi pub-urile din zonă.

Anna crede că ruşii presupun că ea este un spion britanic. Femeia s-a externat din spital luni şi stă la un hotel păzită de poliţişti 24/24.

Tânăra s-a născut în Nizhny Novgorod, dar a devenit cetăţean al Israelului în 2006, deşi părinţii ei erau împotrivă. S-a mutat în Londra în 2008, unde l-a cunoscut şi pe soţul ei, omul de afaceri Alex şi s-au căsătorit la doar o lună după.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: