image
Sursa foto: uefa.com

Se pregăteşte afacerea secolului: Anunţul făcut azi îl are în prim-plan pe Ronaldo

Elevii lui Zinedine Zidane au câștigat a patra Ligă a Campionilor în ultimii 5 ani, dar ”caimacul” câștigului a fost luat de Cristiano Ronaldo (33 de ani). Starul portughez a pus pe jar întreaga suflare madrilenă după ce a lăsat de înțeles că va schimba echipa în această vară. Deja au apărut speculații privind echipa care și l-ar permite pe ”CR7” iar în pole-position pare a fi Paris Saint Germain.

În cazul în care acest transfer s-ar realiza, atunci n-ar fi exclus să asistăm la o nouă sumă de transfer stratosferică, după cele din vara trecută. Atunci, șeicii care conduc gruparea campioană a Franței au plătit 222 de milioane de euro pentru Neymar și 180 de milioane de euro pentru Mbappe. Jurnaliștii de la calciomercato.com susțin că cea mai posibilă destinație pentru Ronaldo ar fi PSG, mai ales că nu este exclus chiar și un schimb al secolului, cu Neymar.

Și jurnaliștii de la As, ziarul de casă al madrilenilor, au scris că Ronaldo are șanse de a părăsi ”Santiago Bernabeu” și au găsit și motivele din spatele iminentei decizii.

"Ronaldo este convins că ideea de a pleca de la Real Madrid în vară este cea mai bună", notează sursa citată, care are informaţii solide care duc spre o probabilă ruptură între Real şi CR7. De altfel, povestea de dragoste s-ar fi terminat de mai multe luni, acum urmând doar să fie oficializată. Dar ce l-a determinat pe lusitan să facă acel anunţ neaşteptat aseară, după o imensă victorie: a cincea sa Ligă a Campionilor.

Transferul lui Neymar la Real Madrid este unul dintre cele mai discutate subiecte în presa internaţională. În cazul în care ar fi cumpărat de gruparea de pe Santiago Bernabeu, brazilianul ar urma să joace în ofensivă alături de Cristiano Ronaldo. Starul lusitan a fost întrebat, într-un interviu acordat celor de la Marca, cum ar arăta un cuplu Ronaldo-Neymar în ofensiva Realului.

"Nu controlez eu aceste lucruri. Tot ce pot să spun e că sunt la Real Madrid de atâția ani și mereu se vorbește înaintea unei perioade de transferuri de 50 de jucători că vor veni și până la urmă nu vine nimeni. Cei care ajungem în finală suntem întotdeauna aceeași" a declarat, zâmbind, starul lui Real Madrid.

Întrebat dacă se va retrage de la Real Madrid când va avea 41 de ani, așa cum a declarat anul trecut, lusitanul a precizat: "Mă simt bine la Real Madrid, dar sunt lucruri care nu depind de mine. În vestiar colegii mă iubesc și mă respectă. Întotdeauna vor exista momente bune și momente mai puțin bune, dar în general mă simt iubit și respectat la Real Madrid și asta e cel mai important."

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: