image
Sursa foto: shok.md

Andrei Năstase: Mi-a fost atacată familia, copiii, fratele; Acum îmi este și mai dureros pentru că îmi este atacată mama

Candidatul comun al forțelor proeuropene și antioligrhice, Andrei Năstase, reacționează la interceptarea ilegală a unei discuții telefonice cu mama sa.

„Nu mi-a fost ușor în toată această campanie. Mi-a fost atacată familia, copiii, fratele. Acum îmi este și mai dureros că-mi este atacată mama. Mă rog la bunul Dumnezeu să-i dea putere. Eu voi rezista”, a spus Andrei Năstase, solicitat de presă.

„Orice ilegalitate am reclamat-o de fiecare dată, la fel pe aceasta. Din punctul meu de vedere este amoral să te implici într-o discuție intimă a unui copil cu o mamă, a unui părinte cu un copil, al unui soț cu soția”, a declarat Andrei Năstase.

„Invit pe toată lumea să înțeleagă cât de putred este acest sistem, cât de periculos și cât de laș în același timp. Interceptați, urmăriți, cu conturile sparte poate să ajungă orice locuitor al capitalei. Nu mi-a fost ușor în toată această campanie. Mi-a fost atacată familia, copiii, fratele. Acum îmi este și mai dureros că-mi este atacată mama. Mă rog la bunul Dumnezeu să-i dea putere. Eu voi rezista”, a adăugat Andrei Năstase,

Precizăm că interceptarea a fost criticată dur de mai mullți jurnaliști și lideri de opinie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: