image
Sursa foto: libertatea.ro

Horoscop 2 octombrie: Taurii încearcă să se apropie de cei dragi

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 2 octombrie.

Horoscop 2 octombrie - Berbec

Ești tentat să te întorci în trecut, ca să îți justifici, față de propria conștiință, anumite decizii în legătură cu care ai avut întotdeauna îndoieli.

Horoscop 2 octombrie – Taur

Te întorci spre cei din anturajul apropiat, în speranța că vei reuși să te aproprii mai mult de ei. Ai șanse de reușită, cu condiția să nu ai vreun scop ascuns.

Horoscop 2 octombrie – Gemeni

Problema principală a zilei vine de la emoțiile negative care îți pot colora realitatea în tonuri sumbre – bineînțeles, dacă vei permite acest lucru.

Horoscop 2 octombrie – Rac

Orice ai face astăzi, trebuie să știi că e molipsitor. Dacă dai dovadă de bunăvoință, îi vei convinge pe cei din jur să facă și ei același lucru.

Horoscop 2 octombrie – Leu

Dincolo de micile întârzieri care pot să apară astăzi, vei avea și destule motive de bucurie – de exemplu, buna înțelegere din familie.

Horoscop 2 octombrie – Fecioară

Este o zi ambivalentă, în care va conta foarte mult ce preferi tu să faci când atmosfera din jur nu e prea senină. Ai putea să o înseninezi sau să aduni și mai mulți nori negri.

Horoscop 2 octombrie – Balanță

Ai posibilitatea de a ajunge la alte concluzii decât cele care ți-au afectat relațiile cu cei din familie. Însă trebuie să și vrei acest lucru.

Horoscop 2 octombrie – Scorpion

Este o zi agreabilă, presărată cu numeroase momente frumoase, dar este posibil să le reții doar pe celelalte, tensionate și neplăcute.

Horoscop 2 octombrie – Săgetător

Ai parte de o zi care îți poate împlini dorința de revigorare și regăsire de sine. Nu e nevoie să faci vreun efort, doar să fii sincer cu tine și cu cei din jur.

Horoscop 2 octombrie – Capricorn

Poți să te adaptezi la noul fel de a fi al partenerului de cuplu sau poți insista, în van, ca acesta să se întoarcă la cum era odată.

Horoscop 2 octombrie – Vărsător

Ar fi bine să îți protejezi sănătatea și să faci cele necesare pentru a-ți recupera vigoarea, atât cât este posibil. Munca este importantă, dar nu mai mult decât sănătatea.

Horoscop 2 octombrie – Pești

Te întorci cam mult cu privirea în trecut și găsești acolo motive de descurajare. Va trebui să te întrebi la ce îți folosește acest lucru.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: