image
Sursa foto: gandul.info

O studentă din Republica Moldova a murit la un spital din Galaţi, după o petrecere

O studentă de 20 de ani, din Republica Moldova, a murit în urma unei petreceri dintr-un club din Galaţi. Fata a ajuns la spital intoxicată cu alcool şi o substanţă necunoscută.

Studenta din Republica Moldova a murit, luni, la un spital din Galaţi, unde a fost dusă după ce a participat la o petrecere într-un club. Medicii au stabilit că înainte de a muri a consumat foarte mult alcool şi o substanţă necunoscută.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi aşteaptă rezultatul examenului toxicologic pentru a şti care este natura substanţei care i-a provocat moartea studentei.

„Este vorba despre o studentă de 20 din Republica Moldova care a murit la spital. În documente scrie intoxicaţie acută cu etanol şi cu o substanţă necunoscută. Poliţiştii fac cercetări şi au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Încadrarea poate fi schimbată în funcţie de rezultatele anchetei”, a declarat, pentru corespodnentul Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, scrie gandul.info.

În acest caz, anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze, inclusiv crima.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: