image
Sursa foto: Getty Images

Presa catalană anunţă transferul iminent al lui Griezmann

Antoine Griezmann şi noul contract semnat de Samuel Umtiti sunt subiectele asupra cărora se concentrează presa catalană de azi. Atacantul lui Atletico Madrid e aşteptat să semneze curând cu FC Barcelona, în timp ce clauza de reziliere uriaşă a fundaşului de la campioana Spaniei îl face imposibil de transferat, consideră jurnaliştii apropiaţi grupării de pe Camp Nou.

"Griezmann, tic, tac, tic, tac" este titlul ales de cotidianul Sport, care susţine că oficialii Barcelonei sunt convinşi că atacantul de 27 de ani va anunţa curând intenţia de a semna cu echipa lui Ernesto Valverde.

Catalnii amintesc totodată că zvonurile care au circulat recent, potrivit cărora starul lui Atletico vrea să continue sub comanda lui Diego Simeone, au fost infirmate.

Un anunţ în zilele următoare nu ar face decât să confirme declaraţiile făcute în ultimele luni de Griezmann. Acesta a spus în mai multe rânduri că îşi doreşte ca viitorul său să se decidă înainte de Cupa Mondială din Rusia, acolo unde va încerca să ajute naţionala Franţei să câştige trofeul după 20 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: