image
Sursa foto: paginadepsihologie.ro

Șapte victime implicate în accidentul de la Buiucani rămân internate în spital; Care este starea șoferiței

Femeia de 34 de ani, care se afla la volanul automobilului de marca Porsche, implicat în urma unui grav accident rutier produs la Buiucani, rămâne în continuare în stare gravă la spital, iar starea ei de sănătate este neschimbată, spun medicii.

Igor Curov, directorul adjunct al Spitalului de Urgență din Chișinău a declarat pentru Jurnal.md că starea de sănătate a șoferiței rămâne în continuare extrem de gravă.

Femeia nu prezintă semne de îmbunătățire asupra sănătății.

Surse de la Spitalul de Urgență din Capitală ne-au comunicat că aceasta are peste 30 de diagnoze medicale, iar niciun organ nu a scăpat fără traumatisme.

În continuare, la spital, rămân internate încă 6 persoane, victime ale accidentului rutier.

Amintim că în urma accidentului de la Buiucani, produs la începutul săptămânii trecute, un bărbat de 33 de ani și-a pierdut viața, iar peste 20 de persoane au fost traumatizate. Șoferița care se afla la volanului Porsche-ului era în stare avansată de ebrietate. Rezultatele analizelor medicale arătau că aceasta avea 2,15 g/l în sânge. Potrivit IGP, în momentul în care s-a produs accidentul femeia circula cu 130km/h.

Aceasta avea 43 de procese verbale contravenționale și 5 dosare penale pentru încălcările din trafic. Femeia a fost închisă și în penitenciarul de la Rusca pentru șase luni, după ce a condus fără permis de conducere, în stare de ebrietate și a provocat un accident în anul 2017.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: