Breaking News

image
Sursa foto: facebook.com/RU1.md

Renato Usatâi, despre situația cu Aeroportul Internațional Chișinău

Liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatâi, a venit cu o reacție privind situația cu Aeroportul Internațional Chișinău, într-un intervenție pe facebook, în care critică acțiunile guvernării și punctează că președintele Igor Dodon și premierul Maia Sandu au venit cu versiuni diferite la acest subiect.

„Ați semnat documentul prin care ați recunoscut că Republica Moldova este un stat capturat. De altfel, trebuia să anulați contractul privind concesiunea Aeroportului Internațional Chișinău, Acum însă, sub nasul vostru, se produce legalizarea a tot ce a fost capturat de regimul Plahotniuc”, a declarat Renato Usatâi.

Liderul PN a vorbit și despre scumpirea energiei electrice.

„La data de 23 august au crescut tarifele la energia electrică. Nu ați eliminat nicio schemă existentă în perioada lui Plahotniuc pentru a face posibilă ieftinirea tarifelor pentru consumatori, însă ați început cu ridicarea prețurilor”, a declarat politicianul.

Usatâi a mai declarat că dacă guvernarea nu va începe să rezolve problemele de care se plâng cetățenii, acesta va susține organizarea protestelor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: