image
Sursa foto: captură video

VIDEO: Candu, primit la Orhei cu strângeri de mână de activiștii lui Șor: „E un primar deosebit; Aveți rezultate”

Strângeri de mână și discuții afectuoase. Așa este întâmpinat Andrian Candu la Orhei de către activiștii Partidului Șor.

După ce vicepreședintele PD l-a numit pe Șor „un primar deosebit”, astăzi acesta i-a apreciat și activitatea la Orhei. „Aveți rezultate”, a recunoscut Candu.

Finul lui Plahotniuc a postat astăzi un video pe pagina sa de Facebook cu discuția purtată cu o tânără din Partidul lui Șor, care îl salută cordial.

„Voi aveți rezultate într-un oraș, noi avem în toată țara. Și noi cu siguranță putem să facem ca în Orhei să fie în toată țara”, spune Candu care îi salută și pe ceilalți activiști ai lui Șor.

Candu are parte de o atitudine a Partidului Șor total opusă față de cei din blocul ACUM Platforma DA și PAS, de exemplu.

Aceste abordări viclene demonstrează o dată în plus că Șor este un instrument politic ordinar din dotarea lui Vladimir Plahotniuc, consideră candidatul blocului ACUM la Orhei, Valeriu Munteanu.

„Timorat, ușor rușinat și plin de stângăcie electorală, vicepreședintele PD, Andrian Candu, a declarat că Ilan Șor, condamnatul la șapte ani și jumătate de pușcărie pentru furtul miliardului ar fi un "un primar tare deosebit". Aceste abordări viclene demonstrează o dată în plus că Șor este un instrument politic ordinar din dotarea lui Vladimir Plahotniuc, iar prezența de astăzi a "locomotivelor" defecte ale PD în Orhei are drept scop să-i faciliteze și să-i legitimeze campania condamnatului Ilan Șor, care, potrivit declarațiilor anterioare ale d-lui Candu, nici nu trebuia să fie admis în campania electorală. Domnule Andrian Candu, de ce Ilan Shor nu a trimis astăzi detașamentele sale de provocatori plătiți să "aclameze" autocarul luxos al PDM? Ori corb la corb nu-și scoate ochii?”, spune Valeriu Munteanu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: