În urmă cu mai puţin de o săptămână, Nasser al Khelafi, preşedintele lui PSG, a făcut o declaraţie surprinzătoare, prin care anunţă că orice jucător e libere să plece dacă nu mai doreşte să joace la Paris: ”Jucătorii noştri să-şi asume toată responsabilitatea de aici înainte. Mai mult ca până acum! E nevoie de ceva diferit, e nevoie de mai multă muncă, iar dacă nu sunt de acord, uşa e deschisă. Ciao!”, a spus acesta într-un interviu pentru France Football.

Declaraţia lui al Khelafi nu mai pare acum o surpriză atât de mare. Potrivit El Mundo Deportivo, preşedintele parizienilor a avut o discuţie cu Neymar înainte de acel interviu, iar brazilianul l-a anunţat, cu subiect şi predicat, că nu mai doreşte să continue la PSG: "Nu mai vrea să joc la PSG, vreau să mă întorc acasă, de unde nu ar fi trebuit să plec niciodată!", i-ar fi spus decarul lui PSG preşedintelui.

Neymar a venit la PSG în 2017, de la Barcelona, în conturile catalanilor intrând atunci o sumă record de 222 milioane de euro.

Relaţia dintre Neymar şi club pare să se fi rupt de tot, pentru că nu doar preşedintele lui PSG s-a săturat de fiţele starului brazilian, ci şi antrenorul Thomas Tuchel. Cu toate acestea, campioana Franţei nu va renunţa atât de uşor la jucător şi îl va vinde doar în cazul unei super oferte.