image
Sursa foto: Getty Images

M-a implorat: te rog, nu mă omorî: Ce s-a întâmplat în ring, între Khabib și McGregor, înainte de incidentele reprobabile

Continuă ”războiul” declarațiilor între Khabib Nurmagomedov și Conor McGregor. Rusul nici nu se gândește să-i acorde revanșa irlandezului și a dezvăluit că acesta l-a implorat să nu-l omoare în ring.

”M-a implorat: te rog, nu mă omorî”, a dezvăluit Khabib.

Cei doi s-au mai contrast și în trecut prin intermediul rețelelor de socializare. "Am un sentiment extraordinar. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat în ultimii ani", a postat luptătorul rus, în urmă cu două luni, alături de fotografia în care apare lângă de soția sa.

Reacția lui McGregor a venit imediat: "Șobolanule, când te-ai bătut cu mine, ți-ai primit banii și fratele tău a văzut stele verzi. Viva Las Vegas, baby! Șeful câștigă întotdeauna. Urmează o petrecere pe cinste".

Nurmagomedov a răspuns, ceea ce l-a deranjat extrem de mult pe McGregor.

"Banii vin și pleacă, dar pierderea onoarei în acea noapte nu se va mai întoarce vreodată. Trebuie să trăiești cu asta, cariera în MMA ți-ai încheiat-o. Acum începi o carieră pe Twitter?", i-a răspuns rusul, iar Conor McGregor a dat replica finală și josnică: "Nevasta ta e un prosop, amice!"

Irlandezul a șters apoi postarea în câteva minute, însă aceasta nu a scăpat de ochii vigilenți ai presei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: