image
Sursa foto: Getty Images

Intervenţie de urgenţă a lui Messi: Argentinianul a mers la conducere şi a impus aducerea unui jucător

FC Barcelona a încheiat sezonul cum nu se putea mai rău. După eliminarea ruşinoasă din semifinalele Ligii Campionilor, catalanii au pierdut şi Cupa Spaniei în faţa Valenciei.

Atacul a mers excelent în actualul sezon pentru FC Barcelona, însă marile probleme au apărut pe partea defensivă. Astfel, Lionel Messi a mers direct la conducerea clubului catalan şi a cerut aducerea urgentă a unui fundaş dreapta de mare perspectivă.

După plecarea lui Dani Alves, în 2016, Barcelona nu i-a găsit brazilianului un înlocuitor pe măsură, iar cele mai mari probleme au apărut în actualul sezon. Sergi Roberto a fost depăşit în nenumărate partide, în timp ce, Nelson Semedo n-a avut parte de continuitate şi n-a avut cele mai apreciate evoluţii în actuala stagiune.

Astfel, Lionel Messi a găsit cea mai bună variantă, în momentul de faţă, pentru postul de fundaş dreapta. Starul argentinian a transmis un mesaj clar conducerii şi l-a cerut pe Joshua Kimmich. Fundaşul dreapta de 24 de ani este om de bază la Bayern Munchen, iar în acest sezon a marcat două goluri în cele 34 de meciuri jucate în Bundesliga.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: