image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona, aproape de lovitura iernii! Catalanii negociază cu Chelsea pentru doi jucători de top

Joan Laporta crede că Xavi Hernandez este omul care o poate readuce pe Barcelona pe prima scenă a fotbalului mondial. Iar președintele catalanilor este dispui să-i facă antrenorului toate poftele.

Potrivit sport.es, Laporta negociază cu Chelsea aducerea a doi jucători pe Camp Nou. Hakim Ziyech (28 ani) și Timo Werner (25 ani) sunt fotbaliștii pe care Xavi îi dorește încă din iarnă la FC Barcelona. Însă, situația financiară precară i-ar putea împiedica pe catalani să-și asigure serviciile celor doi jucători.

Conform aceleiași surse, londonezii ar fi dispuși să renunțe la Ziyech în schimbul unei oferte convenabile, chiar dacă plata s-ar realiza pe o perioadă mai îndelungată. Totodată, Thomas Tuchel îi va decide viitorul lui Timo Werner la Chelsea în următoarele luni, atacantul germand fiind folosit în absența lui Romelu Lukaku (29 ani), care a avut probleme medicale.

Atât Ziyech, cât și Werner, sunt nemulțumiți că nu sunt titulari incontestabili la Chelsea. Mijlocașul marocan a bifat doar 6 prezențe în acest sezon de Premier League, în timp ce atacantul german a fost folosit doar de 8 ori.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: