image
Sursa foto: captură

Susținătorii lui Șor, un nou protest în capitală; Manifestații au avut un comportament agresiv

Ilan Șor și-a ridicat partizanii din Orhei și Chișinău împotriva liderilor opoziției proeuropene, care, în opinia mulțimii, ar vrea să închidă magazinele sociale. Mulți dintre susținătorii lui Șor au avut un comportament agresiv. Astăzi, aceștia au încercat iarăși să compromită conferința de presă organizată de către Andrei Năstase în fața Primăriei Chișinău. Evenimentul a fost marcat de o ceartă cu îmbrânceli între trimișii lui Șor și membrii Platformei Demnitate și Adevăr.

După ce a intervenit poliția, simpatizanții lui Șor au continuat manifestația, unii primind indicații la ce televiziuni să vorbească. Din discuțiile cu presa, s-a adeverit că mulți dintre partizanii lui Ilan Șor nu au habar cine este la putere și cine - în opoziție. După ce au scandat în fața Primăriei, simpatizanții lui Ilan Șor s-au îndreptat spre microbuzele, în care au fost aduși de la Orhei.

Când au văzut echipa Jurnal TV, unii activiști ai lui Șor le-au interzis oamenilor de rând să urce în microbuze și să meargă la sediul Partidului "Acțiune și Solidaritate". Acolo i-au cerut Maiei Sandu să... nu închidă școlile.

După sediul PAS, oamenii au fost duși pe strada Tighina, unde se află stafful lui Ilan Șor. Am mers și noi acolo...

Protestatarii au intrat în clădire, unde a ajuns și președintele Institutului pentru Inițiative Strategice IPIS, Andrei Popov. Acesta a fost îmbrâncit, chiar dacă intenția lui era să discute pur și simplu cu cineva dintre șefii partidului Șor. Ușa a fost imediat închisă, pentru ca nimeni să nu aibă acces.

Reprezentanții Partidului "Șor" au negat că protestatarii au fost aduși organizat de la Orhei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: