image
Sursa foto: pefoc.ro

De ce merită să dai banii pe un șemineu Hoxter?

Atunci când investim într-o nouă achiziție, vrem ca aceasta să fie una reușită, să beneficiem maxim de ceea ce ne poate oferi și, desigur, vrem să fim siguri că am ales un produs de calitate, să nu fie o achiziție inutilă sau regretabilă.

Cei de la PeFoc.ro recomandă un semineu premium marca Hoxter, pentru că reprezintă acea investiție care își merită banii, de care te vei bucura o viață întreagă, deoarece fiecare detaliu este bine pus la punct. Detaliile pot părea o pierdere de timp, dar tocmai fiecare element minuscul, alăturat altui element, formează acel produs finit de calitate.

Trebuie să atragem atenția, în primul rând, asupra materialelor din care sunt produse aceste focare Hoxter. Structura focarelor este realizată din oțel de tip P265 GH, rezistent la temperaturi înalte. Ceea ce face diferența dintre acest tip de oțel și cel standard este faptul că oțelul refractar este îmbunătățit cu crom si nichel. Acest lucru îi asigură o lungă durată de viață și rezistență sub presiunea temperaturilor ridicate.

Un alt aspect deosebit de important este sticla șemineului. Șemineele Hoxter au ușile cu sticlă dublă și se conformează cerințelor actuale de construcție a focarelor. Sticla dublă îmbunătățește calitățile de izolare a ușilor și reduce cantitatea de caldură emanată în încăpere prin uși. Astfel, camerele cu consum redus de energie nu sunt supraîncălzite. Iar dacă locuințele sunt asigurate și cu sisteme moderne de izolare, consumul de energie este la cel mai scăzut nivel.

Vopseaua folosită pentru focarele Hoxter (UHT 600 Hydro) este de cea mai înaltă calitate și este utilizată pentru vopsirea părților vizibile. Aceasta se usucă la temperatura camerei, pentru a evita mirosurile deranjante și are o rezistență mecanică ridicată. Celelalte componente ale focarului sunt vopsite cu UHT 600, iar aceasta nu emană fum și miros nici măcar la prima ardere.

Ușa șemineului este foarte des utilizată, deci rezistența și stabilitatea acesteia sunt de maximă importanță. Profilul special, cu grosime de 2.5 mm, garantează stabilitatea în cazul utilizării zilnice și o face rezistentă la temperaturi înalte.

Alte aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi un șemineu sunt: mecanismul de glisare a ușii, inelele de acumulare, căptușeala focarului, suportul de susținere a ramei de montaj, design-ul ușii și, desigur, ușurința utilizării și întreținerii șemineului. Toate aceste elemente sunt importante pentru producerea unui șemineu calitativ, iar produsele Hoxter nu exclud niciun detaliu dintre acestea.

Magazinul online PeFoc.ro pune la dispoziție atât focare de șeminee Hoxter, cât și termoșeminee. Iar cel din urmă este chiar o alegere inteligentă, pentru că un semineu centrala oferă, pe lângă confort termic, și apă caldă menajeră.

pefoc.ropefoc.ro

Nu ezita să arunci o privire pe site, pentru că s-ar putea să găsești exact modelul pe care ți-l dorești de multă vreme. Iar dacă ai deja un șemineu, la PeFoc.ro găsești accesorii de întreținere, ba chiar și accesorii pentru grădină, cum ar fi un gratar ceramic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: