image
Sursa foto: Getty Images

Prima decizie luată după prăbușirea elicopterului și decesul patronului lui Leicester

Partida din Carabao Cup, dintre Leicester şi Southampton, programată marți, 30 octombrie, a fost amânată după ce patronul celor de la Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, a decedat în urma prăbuşirii elicopterului în care se afla.

Vestea decesului i-a dărâmat pe jucătorii de la Leicester. În frunte cu Jamie Vardy şi Kasper Schmeichel, aceştia au postat mesaje emoţionante pe reţelele de socializare.

Mai mult, aceştia vor avea parte şi de consiliere psihologică. Decesul lui Vichai Srivaddhanaprabha a fost confirmat, duminică seară de Leicester.

"Este un regret enorm să confirmăm că patronul nostru, Vichai Srivaddhanaprabha, se afla printre cei care și-au pierdut viața într-un mod tragic, atunci când un elicopter în care se aflau el și alți patru oameni s-a prăbușit lângă stadionul King Power. Nu există supraviețuitori.

Primele gânduri ale tuturor oamenilor de la club se îndreaptă către familia Srivaddhanaprabha și către familiile celorlalți care se aflau la bord. Meciul lui Leicester cu Southampton din Cupa Ligii a fost amânat. Suntem emoționați după ce am văzut răspunsul dat de fanii din toată Anglia după tragedia de sâmbătă”, se arată în comunicatul lui Leicester.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: