image
Sursa foto: jurnal.md

Ospăț la Vulcănești, în plină pandemie și cu Igor Dodon în capul mesei: „Să bem câte 50 de grame” (VIDEO)

Banchet cu zeci de oameni, mulți dintre ei aflați în grupul de risc, iar în capul mesei, nimeni altul decât președintele în exercițiu Igor Dodon. Întâlnirea a avut loc la Vulcănești, în plină pandemie și în condițiile în care numărul persoanelor infectate cu Covid-19 crește alarmant.

În imaginile publicate pe rețelele de socializare, Igor Dodon este surprins cum susține un discurs în fața oamenilor. Dodon lansează critici dure în adresa Maiei Sandu, dar îi îndeamnă pe oameni să fie optimiști și „să bea câte 50 de grame”.

„Sunt sigur că celor care au votat pentru oponenta mea deja le pare rău. Prima declarație a fost împotriva Rusiei, împotriva misiunii de pacificare din Transnistria. Sarcina mea și a noastră e să nu-i permitem să facă asemenea greșeli și prostii. Vreau să vă dau asigurări că voi face tot posibilul și nu voi ceda. Dacă vor atenta la valorile noastre, la neutralitatea noastră, la vecinii noștri, etc, avem toate pârghiile să nu-i permitem. Dacă va fi nevoie, vom ieși toți în stradă”, a declarat Dodon.

„Știu că mulți dintre dvs. ați plâns. Haideți să trecem împreună peste asta. (...) Liniștiți-vă, beți câte 50 de grame. Strângeți în pumn toată voința și mergem mai departe”, a adăugat Dodon.

Precizăm că Igor Dodon a anunțat că va vizita „toate raionale și satele în care cetățenii au votat masiv” pentru el. Ieri a fost la sudul țării, în raioanele - Taraclia, Vulcănești, Ceadâr Lunga și Comrat.

Посмотрите на него и от куда деньги?! С кулёка ??? Такой бред может нести только додон и его ближайшее окружение. Этот бред весь происходил в Вулканештах, где кроме Игоря Додона участвовали депутаты парламента РМ и НСГ, а также башкан Ирина Влах и часть примаров Гагаузии. Publicată de Дмитрий Манол pe Duminică, 22 noiembrie 2020

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: