image
Sursa foto: Facebook/Liviu Vovc

Liviu Vovc: Mafia imobiliară care stăpânește azi Chișinăul a fost serios deranjată de victoria lui Andrei Năstase

Vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Liviu Vovc, vine cu mai multe explicaţii despre construcţia care urmează să fie ridicată pe strada Bogdan Voievod 1 din sectorul Râşcani al capitalei.

„Multă lume mă întreabă ce se întâmplă totuși în cazul afacerii imobiliare de pe strada Bogdan Voievod 1. De ce primarul ales, Andrei Năstase, a decis să intervină pe lângă infracțiunile de consilieri municipali, pe lângă diriguitorii executivi pentru sistarea acestui proiect? Voi încerca să răspund pe scurt. Pentru Andrei Năstase, unde-i lege, nu-i tocmeală. Patrimoniul municipal este al tuturor chișinăuienilor, și nu al mafiei imobiliare”, a spus Liviu Vovc.

„Iar mafia imobiliară care stăpânește azi Chișinăul a fost serios deranjată de victoria lui Andrei Năstase. Iată de ce ei se grăbesc să acapareze şi alte domenii până la validarea mandatului noului primar. Calcă în picioare și lege, și drepturi și bunul simț. Pe strada Bogdan Voievod 1 a fost emisă autorizația de construcție, dar destinația terenului încă nu e modificată”, a explicat Liviu Vovc.

Noutăţile partenerilor

comentarii: