image
Sursa foto: Instagram

Șeful care le-a redus salariile jucătorilor și antrenorilor, apoi i-a cumpărat soției un Bentley de 155.000 de euro

Clubul englez Bournemouth trece printr-o perioadă complicată, atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv, după ce ”cireșele” au retrogradat din Premier League la finalul stagiunii trecute.

În aceste condiții, fotbaliștii lui Bournemouth au fost nevoiți să accepte micșorarea salariilor și a bonusurilor, după ce CEO-ul Neill Blake i-a anunțat că trebuie să ”sacrifice o parte dintre câștigurile lor”.

Jucătorii au acceptat, însă în urmă cu câteva zile vestiarul s-a enervat, când a văzut că Neil Blake i-a făcut cadou soției sale, rusoaica Alesya Blake, un Bentley în valoare de 140.000 de lire (155.000 de euro).

Rusoaica s-a lăudat cu autoturismul primit pe contul ei de Instagram, ceea ce a provocat furia angajaților clubului, potrivit presei din Anglia. Fotbaliștii au considerat gestul drept unul ”nepotrivit”, în contextul economic al clubului.

”Atmosfera ar putea fi una mai bună la Bournemouth, dar super mașina achiziționată de Neil Blake a născut controverse”, scriu jurnaliștii britanici.

Rămasă fără antrenorul Eddie Howe, cel care a dus echipa în prima ligă în 2015, pentru prima dată în istorie, Bournemouth încearcă să revină pe prima scenă a fotbalului englez.

Mai mulți oameni din anturajul echipei susțin, conform presei britanice, că suma cheltuită de Neil Blake pe acel Bentley ar fi putut fi folosită pentru a-l ține la club pe Howe, managerul care a revoluționat istoria lui Bournemouth.

Condusă acum de Jason Tindall, fostul asistent al lui Howe, gruparea din sudul Angliei ocupă locul doi în Championship, cu 27 de puncte, după 15 meciuri.

”Cireșele” sunt la un punct de liderul Norwich, care are însă un meci în minus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: