image
Sursa foto: privesc.ru

Alexandru Slusari, despre refuzul CEC de a-l înregistra pe Mihai Stratulat în cursa electorală: „O fumigenă”

„Proaspătul membru al Partidului Democrat a primit o lecție. Pe de o parte Plahotniuc i-a arătat locul. Foarte multe semnături pentru el au fost anulate ulterior, deoarece au fost colectate într-un azil de bătrâni de la persoanele cu domiciliile din toate colțurile ale țării. Pe de altă parte, regimul și-a făcut fumigenă pentru a aplica bâta semnăturilor pentru candidații opoziției”. Astfel a comentat vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, decizia Comisiei Electorale Centrale de a nu-l înregistra pe medicul Mihai Stratulat ca și candidat la funcția de deputat pe circumscripția numărul 26.

„ Foarte multe semnături pentru el, anulate ulterior, au fost colectate într-un azil de bătrâni de la persoanele cu domiciliile din toate colțurile ale țării. Oare crede cineva că cei de la PD sunt așa de proști și nu cunosc legislația electorală? Dar proaspătul membru al Partidului Democrat a primit o lecție, cum într-o oră poate fi înfundat în noroi, doar dacă acest lucru și-l dorește stăpânul”, a scris pe Facebook Alexandru Slusari.

Totodată, vicepreședintele Platformei DA a menționat că respingerea lui Stratulat este o fumigenă a regimului, pentru a putea aplica "bâta semnăturilor" pentru candidații opoziției. „Dacă urmează mai multe refuzuri de a înregistra candidații blocului ACUM din motive că a fost greșită o literă sau o cifră, guvernarea în permanența va aduce în vizor exemplu lui Stratulat, spunând că inițial nu a fost înregistrat un candidat al puterii.

Mai ales dacă coroborâm acest caz cu circul de neînregistrare a listei penalului în prima instanța a lui Șor, întrucât acest spărgător de bănci chipurile a uitat să pună semnătura pe câteva foi”, a adăugat Alexandru Slusari.

Totodată, vicepreședintele DA s-a arătat sigur că în câteva zile medicul Mihai Stratulat va fi întregistrat totuși în cursa electorală pe lista Partidului Democrat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: