image
Sursa foto: Titi, Valverde, Barcelona

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Valverde: Numele uriaş care a fost contactat de şefii catalanilor

FC Barcelona i-a găsit înlocuitorul lui Valverde. Tehnicianul spaniol ar putea să îi lase locul, din sezonul viitor, lui Thierry Henry.

După ce şi-a făcut ucenicia ca secund al lui Roberto Martinez la naţionala Belgiei, "Titi" este gata de marea provocare a carierei. După modelul Guardiola, preluat apoi de Real cu Zidane, oficialii Barcelonei sunt gata să îi ofere o şansă lui Henry, fost mare jucător al echipei blaugrana.

Chiar dacă anul trecut a luat campionatul la pas, boardul de pe Nou Camp nu e deloc mulţumit de cum arată echipa în noul sezon, mai ales că s-au făcut investiţii importante. Ca atare, Valverde va mai primi credit doar până la finalul stagiunii, când îi va lăsa locul lui Henry.

Ziariştii spanioli notează chiar că Valverde ar putea fi demis mai devreme, dacă Barcelona nu iese repede din conul de umbră în care a intrat. "Ernesto Valverde nu pare să se simtă confortabil la FC Barcelona, iar clubul nu pare să se simtă confortabil cu el. A fost o altă zi în care managementul său a fost dezastruos. Aceasta este deja o criză. Proiectul Valverde a ajuns la sfârşit", s-a dezlănţuit Marca la adresa tehnicianului de 54 de ani.

După ce o bună parte a carierei sale s-a confundat cu Arsenal, Henry a ajuns în 2007 la Barcelona. S-a integrat perfect, marcând 35 de goluri în 80 de partide. În cei trei ani petrecuţi în Catalunya, francezul a câştigat de două ori titlu, o Ligă a Campionilor şi o Supercupă a Europei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: