image
Sursa foto: Getty Images

Guardiola nu se dezminte: și-a amenințat starul și avertismentul e pentru toți jucătorii

Josep Guardiola (47 de ani) este cunoscut drept un antrenor foarte exigent și nu se dezminte. După ce Leroy Sane nu a făcut parte nici măcar din lot la meciul de la începutul lunii septembrie, cu Newcastle, antrenorul campioanei Angliei a făcut o serie de precizări, chiar înaintea duelului cu Hoffenheim, din UEFA Champions League.

Leroy Sane (22 de ani) a câștigat titlul de cel mai bun tânăr jucător al sezonului trecut în Anglia, dar nu are nicio clipă de respiro din partea lui Guardiola. La o lună de la momentul în care nu l-a inclus în lot, tehnicianul iberic i-a reamintit germanului de ce riscă să rămână și altă dată în tribune și declarația lui servește drept avertisment și pentru ceilalți jucători: jumătățile de măsură nu sunt tolerate sub comanda lui.

"A jucat bine (n.r. Leroy Sane), dar profesia noastră e foarte exigentă. Îi vreau toți jucătorii concentrați. Să facă în fiecare zi ceea ce au de făcut. Când fac asta, nu e nicio problemă", a spus Josep Guardiola, potrivit presei britanice.

Pentru Manchester City urmează meciul cu Hoffenheim, din etapa a doua a Grupei F din UEFA Champions League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: