image
Sursa foto: Vanguardia

Horoscop 1 august: Nativii din zodia Scorpion au nevoie de o schimbare

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 1 august.

Berbec

Graba ta continuă, aceea care te îndeamnă să mergi drept spre anumite avantaje pe care le dorești neapărat, se poate dovedi o capcană periculoasă.

Taur

Este important să temperezi acele porniri, de moment sau nu, care te îndeamnă să încalci voința celorlalți, în special a celor din familie, mizând pe faptul că nu vor reacționa.

Gemeni

Agitația inutilă care te cuprinde azi trebuie înțeleasă corect, ca să nu te complici și mai mult. Vrei să recuperezi timpul pierdut, dar nu alegi cele mai inteligente soluții.

Rac

Ești dispus să respecți autoritatea unui superior sau a cuiva din familie, dar numai în anumite condiții, cât mai avantajoase pentru tine. S-ar putea să nu iasă totul așa cum vrei tu.

Leu

Există riscul să intri în conflicte cu cei din anturajul apropiat, deși tu spui că intenția ta nu e deloc asta. Contează foarte mult tonul folosit și argumentele pe care le ai.

Fecioară

Sub pretextul că tu ai mai multe probleme, refuzi să participi la rezolvarea unora dintre complicațiile care au dat bătăi de cap celor din familie.

Balanță

S-ar putea să exagerezi puțin cu susținerea unor păreri proprii, refuzând să asculți ce au de spus ceilalți, care poate sunt mai experimentați în problemele cu care te confrunți.

Scorpion

Ai nevoie de o schimbare de atitudine față de muncă, dar și față de propria stare de sănătate. Îți risipești energia în prea multe direcții, majoritatea negative.

Săgetător

Te ocupi de cei dragi sau de ceea ce ți-e drag să faci, ca să compensezi toată presiunea care vine de la persoanele din anturaj care ar vrea să se amestece în viața ta.

Capricorn

Relațiile de familie – sau ce a mai rămas în picioare din ele după atâtea lupte – sunt esențiale pentru ceea ce intenționezi să construiești de acum înainte.

Vărsător

Te poate cuprinde o revoltă izvorâtă din nemulțumirile adunate, suficient cât să crezi că trebuie să te eliberezi de responsabilități, ca să fii liber.

Pești

Îți lipsește confirmarea valorii proprii, din diverse motive, și acest impas te poate atrage în capcana de a aștepta de la ceilalți aprecieri sau laude.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: