image
Sursa foto: Getty Images

Floyd Mayweather urcă din nou în ring! Anunțul lui ”Money”: ”Va fi un meci special”. Când va avea loc lupta

Floyd Mayweather (44 de ani) urcă din nou în ring în 2022! Fostul pugilist va lua parte la un meci demonstrativ programat în data de 20 februarie, pe heliportul de deasupra hotelului Burj Al din Dubai, contra unui adversar încă neprecizat.

Mayweather, care va împlini 45 de ani la patru zile după meci, ar urma să-l înfrunte pe youtuber-ul Reshad ''Money Kicks'' Belhasa, conform presei americane, însă numele adversarului fostului campion mondial la 5 categorii de greutate nu este încă ”bătut în cuie”.

''Va fi un meci special, cu un public foarte special, nu foarte numeros. Aşa că dacă ai şansa să vii aici, trebuie să ştii că eşti foarte, foarte special pentru acest eveniment'', a declarat Mayweather, potrivit Agerpres.

Floyd Mayweather s-a retras oficial în august 2017, după meciul cu Conor McGregor, cu o avere care depășește acum 775 de milioane de euro, după ce la un moment dat a sărit de un miliard. De Crăciun, ”Money” și-a făcut cadou un ceas în valoare de nu mai puțin de 18 milioane de euro.

În luna iunie 2021, Mayweather a boxat cu youtuber-ul Logan Paul, pe care l-a dominat copios în toate cele opt runde. Chiar dacă a fost un simplu meci demonstrativ, fără a conta în palmares, evenimentul din Florida a avut undeva între 600.000 și 650.000 de cumpărători de pay-per-view, cu un cost de 49,99 de dolari "bucata".

Chiar dacă nu s-au "îngrămădit" prea mulți cumpărători, așa cum se întâmpla pe vremuri, când Mayweather era încă în activitate, el avea semnat în contract să primească 10 milioane de dolari ca sumă garantată, plus 50 la sută din încasări.

Mayweather, care a fost campion mondial la 5 categorii de greutate, are în palmares 50 de victorii, dintre care 27 obţinute înainte de limită şi nicio înfrângere. Americanul este considerat unul dintre cei mai mari pugilişti din istorie şi deţine nişte recorduri greu de egalat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: