image
Sursa foto: Privesc.eu

Maria Ciobanu: Căutăm o cărărușă cât de îngustă, riscantă chiar, care să ne permită scoaterea din captivitate a RM

Blocul ACUM Platforma DA și PAS este, în continuare, determinat să găsească calea pentru scoaterea instituțiilor de stat din captivitate, afirmă deputatul Maria Ciobanu.

„Eu nu sunt analist politic nici de curte, nici fără curte, dar cred că vizita lui Kozak în Republica Moldova urmărește scopul să-l înlăture pe "coordonatorul" Plahotniuc de la guvernare. Cum zicea humuleșteanul Ion Creangă: "N-ar fi rău să fie bine!" Doar că eu nu cred nici în Kozak, nici în Dodon și, firește, nu voi crede niciodată că Plahotniuc se poate dezice de năravurile sale, năravuri, care ne-au făcut de rușine în lumea întreagă, închizându-ne într-un țarc, de unde cu greu vom ieși. Doar un exemplu: uitați-vă în care țări a deschis Republica Moldova în ultimii ani Ambasade. Răspund: acolo unde s-au dus banii furați, acolo, unde ei sunt în siguranță”, a comentat Maria Ciobanu.

„Este greu, prieteni, soluții aproape nu există de ieșire din situația stupidă în care ne-au băgat aleșii PSRM, PDM+Partidul Shor, dar și așa-zișii deputați independenți. Noi suntem determinați să continuăm lupta, să căutăm o cărărușă cât de îngustă, riscantă chiar, dar care să ne permită scoaterea din captivitate a instituțiilor statului. Cu ajutorul celor mulți, care țin la acest pământ, la neam, la demnitate și adevăr, vom izbuti!”, a adăugat legislatoarea din blocul ACUM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: