image
Sursa foto: Getty Images

Revoluție la Juventus: 4 staruri, OUT la vară; 340 de milioane pentru echipa cu care Ronaldo să câștige Liga

Juventus pregătește o adevărată revoluție în această vară, după eliminarea prematură din UEFA Champions League. Paulo Dybala, Douglas Costa, Miralem Pjanic, Alex Sandro și Martin Caceres ar urma să plece de la Torino, anunță SportMediaset. Mai mult, Andrea Barzagli și-a anunțat deja retragerea, la finalul acestei stagiuni.

Astfel, bianconerii vor aduna și banii necesari pentru a aduce noi staruri, alături de care Cristiano Ronaldo să aibă șanse mai mari de a câștiga UEFA Champions League, principalul obiectiv al ”Bătrânei Doamne”.

Primii pe lista juventinilor sunt Mohamed Salah, Joao Felix și Federico Chiesa. Liverpool s-ar despărți de ”Regele Salah” pentru 150 de milioane de euro, iar celelalte două staruri ar urma să coste alte 190 de milioane de euro. Totalul ar ajunge la 340 de milioane de euro.

Juventus vrea întăriri şi în defensivă. Francezul Samuel Umtiti (Barcelona) şi portughezul Ruben Dias (Benfica) ar fi doriţi de "bianconeri". Clauza de reziliere a contractului lui Dias cu Benfica este de 60 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo a fost un car de nervi după eliminarea din UEFA Champions League, după 1-2 cu Ajax, la Torino. Presa din Italia susține că starul de 34 de ani a avut chiar și un dialog încins cu antrenorul Max Allegri, el fiind nemulțumit de atitudinea arătată de jucători, în dubla cu ”lăncierii”.

Juventus a ratat principalul obiectiv din acest sezon, câştigarea Ligii Campionilor. A fost eliminată pentru al doilea an la rând din sferturile de finală ale competiţiei, după ce disputase finalele din 2015 şi 2017.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: