image
Sursa foto: Getty Images

Impresarul lui Zidane a vorbit despre momentul revenirii tehnicianului: Asta își dorește

Agentul lui Zinedine Zidane susține că antrenorul nu este dispus s-o preia pe Manchester United, tehnicianul francez fiind mai mult interesat să stea departe de fotbal cel puțin un an, așa cum a declarat în momentul despărțirii de Real Madrid.

Despre Zidane s-a scris intens că îl va înlocui pe Jose Mourinho la cârma "Diavolilor roșii", dar impresarul antrenorului francez, pe care îl reprezintă de la începutul carierei, a sugerat că Zizou nu este interesat de Manchester United.

"A decis să stea un an și nu va reveni asupra deciziei. Asta își dorește. Nu cred că merge în Anglia, fotbalul de acolo nu este pe stilul lui", a spus Alain Migliaccio, conform Journal du Dimanche.

"Este în vacanță, dar am vorbit cu el și nu are de gând să revină acum", a mai spus impresarul.

Presa a scris în mai multe rânduri că Zidane ar fi încântat să antreneze în Premier League, iar recent a fost dezvăluit faptul că tehnicianul de 46 de ani a început deja lecţiile de limba engleză.

Zidane este liber de contract, după ce s-a despărţit de Real Madrid, echipă pe care a condus-o trei ani la rând spre câştigarea Ligii Campionilor (2016, 2017 și 2018).

Jose Mourinho şi-a salvat postul pentru moment, după ce Manchester United a revenit spectaculos şi a învins-o pe Newcastle cu 3-2, dar viitorul portughezului pe Old Trafford rămâne incert.

Potrivit Daily Mail, fanii lui United vor putea scăpa de Mourinho doar dacă britanicii îi vor plăti antrenorului în vârstă de 55 de ani nu mai puțin de 12 milioane de lire.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: