image
Sursa foto: jurnal.md

Filat, la Consiliul Politic Național al PLDM: „Nu vreau răzbunare”

„Sunt cu sufletl împăcat, nu vreau răzbunare”, a declarat Vladimir Filat, la ședința Consiliului Politic Național al Partidului Liberal Democrat, formațiune pe care a fondat-o acum 12 ani.

„Ştiu că mulţi au aşteptat ca eu să explodez toate cele rele din această ţară şi înţeleg aceste aşteptări, însă ca acest regim putred să sară în aer nu e suficient ca eu sau oricine altcineva să facă declaraţii. Este absolut necesar să avem cu adevărat presă independentă, un sistem politic funcţional, avem nevoie de moralitate, toleranţă, respect reciproc şi avem nevoie ca această ură, care a fost băgată cu forţa între noi, să dispară”, a declarat Filat.

Fostul lider PLDM le-a mulțumit foștilor colegi de partid că au „rezistat” și că au menținut partidul pe linia de plutire, adăugând că activitatea sa politică rămâne suspendată.

„Eu am activitatea politică suspendată și o voi avea până când nu voi demonstra că tot ce s-a vorbit cu insistență despre mine a fost o nedreptate. Modul în care voi activa urmează să fie definit, acum nu am o formulă. Eu nu pot să fiu suspendat față de lucrurile care m-au definit”, a mai spus fostul premier.

Vladimir Filat le-a mai spus celor din PLDM că are sufletul împăcat și că „nu vrea răzbunare”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: