image
Sursa foto: Getty Images

Pleacă sau nu Gattuso? Doi șefi de la AC Milan se contrazic

Gennaro Gattuso are zilele numărate la AC Milan, mai ales după al cincilea meci la rând fără victorie în toate competițiile, 0-0 la Frosinone. Potrivit presei din Italia, directorul pentru strategie și dezvoltare, Paolo Maldini îl susține pe "Ringhio", în timp ce directorul sportiv Leonardo îl vrea demis.

Totul s-ar putea decide mâine, când Milan întâlnește SPAL. Milanezii sunt obligați să câștige, deși ultimele semnale dau ca sigură plecarea sa indiferent de rezultat.

Totuși, în cazul în care echipa va câștiga și va avea un joc entuziasmant, este posibil ca Gennaro Gattuso să fie lăsat până în vară, atunci când s-ar decide soarta sa.

Milan nu a reuşit nici măcar să marcheze în ultimele patru runde din Serie A: 0-0 cu Torino, 0-0 la Bologna, 0-1 cu Fiorentina şi 0-0 la Frosinone. Este prima oară din 1984 când milanezii au o astfel de contraperformanţă.

AC Milan a ratat şi calificarea în 16-imile Europa League: a terminat doar pe locul 3 grupa F, după Betis şi Olympiacos.

Fost mijlocaş al Milanului, Gattuso este antrenor al rossonerrilor din noiembrie 2017, după o scurtă perioadă la formaţia Primavera a trupei de pe San Siro.

Ca jucător, Gattuso a cucerit cu Milan două Ligi ale Campionilor, două titluri, două Supercupe ale Europei, Cupa Italiei, două Supercupe ale Italiei şi Mondialul cluburilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: