image
Sursa foto: Facebook/Alexandru Slusari

Ziua Centurii de Aur a Chișinăului; Sute de activiști ai Platformei DA au mers în suburbii

Sute de activiști ai Platformei Demnitate și Adevăr au mers astăzi în orașele, satele și comunele municipiului Chișinău. Echipele formațiunii au fost în Băcioi, Sângera, Revaca, Dobrogea, Durlești, Trușeni Gratiești, Cricova, Bubuieci, Ciorescu, Cruzești, Tohatin, Colonița, etc.

„În pofida politicii de genocid social și alungare a populației active, am întâlnit foarte mulți oameni deștepți și informați. Le știm problemele de bază cum ar fi insuficiența acută a transportului public, drumuri care arată ca după război, tarifele exagerate pentru salubrizare, lipsa energiei electrice și canalizării în mai multe zone, terenurile atribuite arbitrar și ilegal, haosul și corupția din partea autorităților”, afirmă vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari.

„Am propus soluții. Am discutat programul electoral al unicului candidat antioligarhic, Andrei Năstase. A câta oară am simțit că el este singura speranță politică a cetățenilor și cea mai bună „terapie” împotriva deznădejdii pe care regimul încearcă cu mare forță să o bage în sufletele și creierele oamenilor. Cu așa popor întoarcem și Capitala și Țara înapoi”, a adăugat Alexandru Slusari.

Noutăţile partenerilor

comentarii: