image
Sursa foto: Getty Images

Hazard a anunțat obiectivul Belgiei la CM: "Nu ne mulțumim cu nimic altceva"

Belgia este aproape calificată în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia după ce a învins Tunisia, scor 5-2. Căpitanul Eden Hazard a reușit o dublă și a anunțat obiectivul echipei pentru această Cupă Mondială.

Starul lui Chelsea spune că echipa este mult mai puternică decât acum 4 ani și vrea să ajungă în finală. "Suntem o echipă bună. Vrem să ajungem în finală. Nu ne mulțumim cu nimic altceva", a spus Eden Hazard.

Acum 4 ani, la Cupa Mondială din Brazilia, Belgia a ajuns până în sferturile de finală ale competiției, acolo unde a fost învinsă de Argentina lui Messi.

"În urmă cu 4 ani am pierdut în fața Argentinei. Cred că dacă am juca din nou împotriva lor, rezultatul ar fi cu totul altul. Suntem mult mai puternici decât în Brazilia, iar ei trec printr-o perioadă dificilă. Totuși, nu trebuie desconsiderați. Au jucători care pot face diferența", a mai spus Eden Hazard.

Deși este liderul naționalei Belgiei, Hazard consideră că Romelu Lukaku este arma secretă la acest mondial. Atacantul lui Manchester United a reușit și el o dublă în partida cu Tunisia.

"Romelu Lulaku merită tot ce e mai bun. Se antrenează excelent. Nu ratează niciodată, este cel mai bun din acest punct de vedere. Dacă are mingea în apropierea porții adverse, e gol", a mai spus Eden Hazard.

Belgia este ca şi calificată în optimile de finală după o victorie spectaculoasă cu Tunisia, meci în care s-au marcat cele mai multe goluri de până acum la CM din Rusia. Belgienii mai sunt în grupă cu Anglia și Panama.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: