image
Sursa foto: facebook.com/AndreiNăstase.DA

Andrei Năstase: „Regimul ne-a condamnat bătrânii la moarte”

Pentru genocidul și bătaia de joc la care sunt supuși bătrânii în Republica Moldova, regimul de la putere nu poate fi iertat, afirmă liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

„Zilnic, împreună cu prietenii și colegii mei, mergem în țară, în localitățile patriei, vorbim cu oamenii și luptăm împotriva propagandei mincinoase a regimului. Am continuat campania noastră Vin’ acasă ACUM în nordul țării. În cartierele și în piețele de la Bălți, Glodeni și Drochia, în satele din imprejurimi, Elizaveta, Grigorești, Sofia, Chetrosu, Țarigrad... Oamenii au ajuns să-și vândă sărăcia unii altora, într-un ger năprasnic, la tarabe improvizate, în aer liber. Și cei mai mulți dintre ei sunt bătrâni! REGIMUL NE-A CONDAMNAT BĂTRÂNII LA MOARTE!”, scrie Năstase, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Moldova reală nu este cea prezentată de televiziunile regimului, susține liderul Platformei DA.

„Moldova suferă, iar criminalii se străduiesc să ne facă să credem altceva. Exact contrariul! Nu vor mai reuși, indiferent ce vor face! Gata, s-a terminat! Oamenii nu mai pot fi păcăliți! Sunt, însă, în continuare chinuiți, batjocoriți, disprețuiți! La Elizaveta, de exemplu, deși s-a găsit o sală unde să ne putem vedea cu zeci de oameni, cu doar o oră înainte de întâlnire, sala a fost închisă! Proprietarul a fost amenințat, speriat, terorizat, iar acesta a cedat! Ca mulți alții, dar din ce în ce mai puțini! Așa că, din cauza acestor criminali siniștri, întâlnirea cu oamenii de la Elizaveta a avut loc tot afară, în ger infernal! Iar cărunții au suferit din nou! Această cruzime este imposibil de definit, este halucinantă și abominabilă”, a mai menționat Andrei Năstase.

În context, liderul DA a venit cu un apel către cetățenii din țară și cei din diasporă.

„Eu voi rezista, pe noi, pe cei tineri nu-i vor putea îngenunchea, dar pentru genocidul, pentru bătaia de joc la care ne sunt supuși părinții și bunicii noștri, iertare regimul nu va primi! Și DA, OAMENI DIN DIASPORĂ ȘI DE ACASĂ, SĂ NU LĂSĂM REGIMUL SĂ NE UCIDĂ BUNICII ȘI PĂRINȚII! Ne vor mustra copiii și conștiința. Pentru că ne dorim cu toții schimbarea în bine, să ne implicăm cu toții chiar de ACUM!”, a punctat Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: