image
Sursa foto: Unimedia

Andrei Năstase, îndemn la PROTEST, mâine la Primărie: Parcul „Ștefan cel Mare” este al cetățenilor, nu al mafiei imobiliare

Parcul „Ștefan cel Mare și Sfânt” este al cetățenilor, nu al mafiei imobiliare, iar acest lucru trebuie spus răspicat și la ședința din 24 iulie a Consiliului Municipal Chișinău.

Este declarația primarului ales al capitalei, Andrei Năstase, care îndeamnă locuitorii capitalei să iasă mâine, la ora 10.00, în fața Primăriei pentru a protesta față de construcția unei clădiri cu zece etaje în centrul capitalei, în locul cafenelei Guguță.

„Mafia imobiliară din Chișinău vrea să pună stăpânire totală pe municipiu. Pe lângă alte abuzuri criminale, intenționează să demareze proiectul de construcție a unui monstru supraetajat în inima Chișinăului, în locul cafenelei „Guguță”. Acolo, în parcul central „Ștefan cel Mare și Sfânt”, mafia imobiliară, capul căreia este același Plahotniuc, vrea să ridice un centru de afaceri cu 10 etaje, ignorând totalmente voința chișinăuienilor de a păstra parcul – unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite locuri de odihnă al oamenilor capitalei”, a declarat Andrei Năstase.

Parcul „Ștefan cel Mare și Sfânt” este al cetățenilor, nu al mafiei imobiliare! Acest lucru trebuie spus „răspicat și la ședința din 24 iulie a Consiliului Municipal! Să nu permitem mafiei să-și facă jocul în detrimentul oamenilor! Venim la protest, dacă ne pasă!”, este îndemnul primarului ales.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: