image
Sursa foto: bordergov.md

A rămas fără automobil după ce a prezentat un act fals la frontiera de stat

Un moldovean este documentat de către polițiștii de frontieră din punctul de trecere Briceni pentru uz de fals în acte oficiale. Tânărul a prezentat la controlul frontierei certificatul de înmatriculare a mijlocului de transport cu indici vizibili de falsificare.

Astfel că în acest weekend, pe direcţia intrare în Republica Moldova, la linia de control s-a apropiat un mijlocul de transport de model Renault Laguna la volanul căruia se afla un conațional în vârstă de 27 de ani.

În timpul verificărilor, polițistul de frontieră a constatat unele divergențe asupra elementelor de protecție a certificatului de înmatriculare care ar fi eliberat de autoritățile poloneze, precum și autenticitatea ștampilei privind trecerea reviziei tehnice pentru anul curent. 

Conform informațiilor primite de la sursa oficială, datele de înregistrare lipsesc, iar despre istoria autoturismului figurează ca fiind exportat din Olanda încă din anul 2011.

Audiat, conducătorul auto a comunicat că și-a perfectat actele personal, iar despre faptele depistate nu cunoaște detalii. Mijlocul de transport a fost reținut pe teritoriul SPF Briceni până la examinarea tuturor circumstanţelor.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la doi ani de pușcărie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: