image
Sursa foto: Profimedia Images

Un şofer român a intrat cu maşina în coloana oficială a lui Joe Biden, aflat la Roma

Un şofer român în vârstă de 40 de ani a intrat cu maşina în coloana oficială a preşedintelui american Joe Biden, aflat la Roma într-o vizită oficială, şi a tamponat una din maşinile blindate ale corpului diplomatic american, informează Corriere della Sera.

În urma impactului, şoferul român a fost rănit la o mână dar nu în mod grav, conform presei italiene. Coloana oficială a preşedintelui SUA e compusă din cel puţin 35 de maşini, majoritatea blindate.

Accidentul s-a produs în centrul Romei, după ce preşedintele american s-a întâlnit la Vatican cu papa Francisc şi înaintea primirii lui Biden, la sediul palatului din Quirinale, de către preşedintele Italiei, Sergio Mattarella.

„Impactul a fost unul destul de violent”, susţine publicaţia Corriere della Sera. Şoferul limuzinei americane nu a fost rănit, iar coloana oficială a preşedintelui SUA şi-a continuat drumul pe traseu, scrie digi24.ro.

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, se află în Europa pentru două summituri importante. El a ajuns joi-noapte la Roma. Este al doilea turneu european al lui Joe Biden, de când a preluat mandatul. Prima sa oprire oficială a fost la Vatican unde a fost primit de Papa Francisc. După această vizită, Joe Biden e aşteptat să participe la reuniunile G20.

Noutăţile partenerilor

comentarii: