image
Sursa foto: adevarul.md

Încă un accident cu implicarea cortegiului prezidențial: O mașină din alaiul lui Dodon, tamponată la Strășeni

Un nou accident cu implicarea unei mașini din cortegiul prezidențial. S-a întâmplat în urmă cu puțin timp, lângă localitatea Stejăreni, raionul Strășeni. Șeful statului se afla în altă mașină din cortegiu în momentul accidentului.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, a precizat pentru Jurnal.md că mașina din cortegiul prezidențial a fost tamponată din spate de un alt automobil. Deocamdată nu sunt clare circumstanțele impactului.

Cert este că nu există răniți.

Curios este că ofițerul de presă al IP Strășeni, Cristina Vicol, a declarat pentru Jurnal.md că poliția de la Strășeni nu a fost sesizată deocamdată în legătură cu acest caz.

La rândul ei, purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu, spune alte informații. Deși poliția afirmă că mașina din cortegiul lui Dodon a fost tamponată din spate, Carmena Sterpu susține că accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depășire.

„Președinția anunță că unul din autoturismele care asigura protecția în cortegiul prezidențial a fost accidentat ușor astăzi, în timpul ce se afla în misiune. Din primele indicii rezultă că accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, cu un carosabil umed și alunecos. Nicio persoană nu a fost rănită. Poliția efectuează investigații și urmează să comunice public concluziile”, spune Sterpu.

Amintim că acum jumătate de an a avut loc un alt accident cu implicarea cortegiului prezidențial. Atunci chiar Dodon, împreună cu mama sa și unul dintre fiii acestuia se aflau în mașină.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: