image
Sursa foto: Getty Images

Spaniolii au aflat ce sancţiune i-a pregătit UEFA lui PSG

PSG nu ar risca să fie nevoită să-l vândă pe Neymar pentru respectarea regulii fair-play-ului financiar. Jurnaliştii de la Marca susţin că parizienii nu vor primi pedepse drastice de la UEFA, care va anunţa astăzi decizia în cazul campioanei Franţei.

Cea mai probabilă sancţiune, potrivit jurnaliştilor spanioli, este de a-i obliga pe francezi să aibă o balanţă 0 între venituri şi cheltuieli în noul sezon, ceea ce înseamnă că PSG va putea plăti pentru achiziţii exact suma pe care o va primi în schimbul vânzărilor, scrie digisport.ro.

Asta după ce, în 2014, la precedenta pedeapsă primită de la UEFA pentru nerespectarea regulii fair-play-ului financiar, PSG a avut dreptul de a avea un deficit maxim de 60 de milioane de euro.

Paris Saint Germain va trebui să vândă însă jucători importanţi în acest sezon. Trebuie să-i plătească 145 de milioane de euro, plus 35 drept bonusuri, lui AS Monaco pentru transferul lui Kylian Mbappe.

Francezul a fost doar împrumutat vara trecută special pentru a nu strica şi mai mult balanţa financiară a clubului, după ce PSG îl cumpărase pe Neymar, de la Barcelona, pentru 222 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: