image
Sursa foto: Profimedia

Ronaldo riscă o suspendare care îi poate încheia cariera

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a fost subiectul unui transfer care a surprins pe toată lumea în intersezon, atunci când a semnat cu Al-Nassr un contract pe două sezoane și jumătate.

Numai că fotbalistul portughez nu pare să se simtă în largul său în Arabia Saudită și au apărut informații conform cărora este gata să renunțe la cele 500 de milioane de euro, pe care i-ar lua la arabi dacă își duce contractul la capăt, și să revină în fotbalul european.

Cristiano Ronaldo ar risca, însă, foarte mult dacă forțează plecarea fără acordul saudiților, care este puțin probabil să fie oferit atâta vreme cât cvintuplul Balon de Aur face parte din planul aducerii Cupei Mondiale din 2030 la Riyadh.

Totuși, dacă insistă și va lua o decizie unilaterală el riscă o suspendare de patru luni, după cum anunță givemesport. O pedeapsă pe care dacă o primește i-ar zădărnici toate planurile de viitor. O echipă cu obiective importante în Europa, așa cum își dorește Ronaldo, nu și-ar permite să ia un fotbalist de 38 de ani care ar sta pe bară aproape jumătate de sezon. În plus, el ar avea de plătit despăgubiri foarte mari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: