image
Sursa foto: cancan.ro

Mihai Constantinescu, internat de urgență la spital

Mihai Constantinescu a fost internat de urgență. Îndrăgitul artist român s-a confruntat cu probleme grave de sănătate și a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 72 de ani, se află în acest moment internat la un spital privat din București, după ce artistului i s-a făcut rău în timp ce se afla în oraș, informează spynews.ro.

Conform sursei citate, Mihai Constantinescu nu a mai putut să respire, i-a crescut brusc tensiunea și a fost nevoie urgentă să fie transportat la spital.

În acest moment starea sa generală pare să fie una bună, însă artistul este în continuare ținut sub observație medicală, cu atât mai mult cu cât până acum a suferit două intervenții complicate pe inimă, ultima chiar anul trecut.

Vestea vine pe un fond deja sensibil având în vedere că în urmă cu doar două zile s-a scris că Mihai Constantinescu ar fi murit, potrivit unica.ro.

„Aș vrea să rog din toată inima pe acea persoană care probabil mă iubește atât de mult, să nu mai scrie pe Facebook că am murit.  Eu sunt bine-mersi, sănătos. Este a doua oară când este postată știrea aceasta. Vreau să spun că mă întâlnesc cu oameni simpli pe stradă cărora le vine să plângă (…) Aș vrea să mă întâlnesc cu personajul care face povestea aceasta atât de urâtă, să facem cunoștință și să îi explic cu toată dragostea că îl iubesc enorm. Dar să se liniștească, că trăiesc, sunt viu! Mulțumesc vieții, sorții, luminii, că exist”, – a declarat la momentul respectiv Mihai Constantinescu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: