image
Sursa foto: invitro.md

Testul de Paternitate, accesibil la INVITRO DIAGNOSTICS!

Începând de astăzi, testul de stabilire a paternității se realizează la INVITRO DIAGNOSTICS. Pentru pacienții noștri, am ales un echipament medical de ultimă generație, ce oferă acuratețe maximă în rezultate. Astfel, puteți avea încredere 100% în laboratorul nostru pentru efectuarea acestei analize.

Ce este un test de paternitate?

Testul de paternitate este un test genetic prin care se stabilește dacă un bărbat este sau nu este tatăl biologic al copilului.

Pentru a determina acest lucru, este necesar de a preleva de la presupusul tată probe biologice (epiteliu bucal) și a fi comparate cu cele ale copilului.

Acest lucru este posibil de realizat cu ajutorul echipamentelor ultramoderne SimpliAmp și a SeqStudio Genetic Analyzer ale companiei internaționale ThermoFisher.

Am ales să vă oferim calitate prin acest utilaj medical deoarece:

1. Permite analiza a 25 de locusuri comparativ cu utilajele convenționale utilizate în Moldova – este mult mai performant;

2. Oferă o mai mare exactitate și un rezultat de maximă precizie – atât de necesar în genetică;

3. Reduce riscul contaminării cu alte profiluri genetice, datorită amplificării directe a ADN-ului;

4. Analizează datele prin intermediul soft-ului IDX 1.6 – un protocol medical avansat utilizat special pentru analiza datelor de identificare umană, recunoscut de toate instituțiile internaționale ca Standard de Aur în prelucrarea datelor de identificare umană.

Apropo,

Testul de paternitate este unica modalitate de testare pentru a afla gradul de rudenie. Se verifică totul la nivel de gene și ADN, iar prezumtivul tată și copilul obțin profilul genetic propriu. La etapa doi de investigare, cele două profiluri se analizează detaliu cu detaliu prin comparație, apoi se fac concluziile de rigoare.

La INVITRO DIAGNOSTICS garantăm acuratețea rezultatelor, confidențialitate, discreție absolută și siguranță în efectuarea testelor genetice, inclusiv a testului de paternitate. Ne bazăm exclusiv pe date științifice și pe medicina bazată pe dovezi.

ȚINEȚI MINTE!

Un test de paternitate Vă poate schimba viața și Vă poate răspunde la întrebările care Vă macină! Se realizează în doar câteva zile, iar rezultatele sunt sigure în proporție de 99,99 %. Alegeți oricând sprijinul și expertiza noastră în determinarea paternității unui copilaș!

Pentru detalii 022903999 sau accesaţi www.invitro.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: