image
Sursa foto: andre gomes, juventus, manchester united

Mourinho vrea un jucător al Barcelonei care era aproape de Juventus

Spaniolii de la As au anunțat că Andre Gomes ar fi cerut să plece de la Barcelona la finalul acestui sezon, iar Juventus părea să aibă prim-planul pentru transferul portughezului. Pe fir a intrat și Manchester United, iar în Anglia se scrie că Mourinho ar fi reușit să îl edeturneze din drumul spre Torino.

Gomes (24 de ani) s-a plâns de presiunea pe care o îndură pe Camp Nou și în trecut a mărturisit că a avut momente în care chiar i-a fost greu să iasă din casă. Motivul pentru care portughezul ar alege Manchester United în detrimentul lui Juventus ar fi antrenorul Jose Mourinho. Chiar dacă la Torino îl cere Massimiliano Allegri în mod expres, Andre Gomes ar prefera să lucreze cu un conațional și să fie parte din proiectul lui "The Special One" pe Old Trafford.

Mai mult, britanicii de la Daily Star susțin că Mourinho ar fi chiar "disperat" să îl transfere pe jucătorul pentru care Barcelona a plătit 35 de milioane de euro în vara lui 2016.

La începutul anului, presa catalană anunța că Barcelona ar cere 50 de milioane de euro pentru a-i da drumul mijlocașului lusitan.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: