image
Sursa foto: jurnal.md

Accident pe traseul Chișinău-Bălți: O mașină-capcană a IGP, lovită violent de un alt automobil (FOTO)

Un polițist de patrulare a ajuns la spital cu diverse traume după ce mașina în care se afla a fost izbită din plic de un alt automobil. S-a întâmplat astăzi, pe traseul R-6 Chișinău-Bălți.

Automobilul Dacia Logan aparține Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP, iar în timpul accidentului staționa pe partea dreaptă a carosabilului, monitorizând traficul rutier.

La un moment dat, mașina-capcană a poliției a fost tamponată din spate de un automobil Mercedes, la volanul căruia se afla un bărbat de 46 ani din Ocnița.

În urma accidentului, polițistul de patrulare a fost transportat la Spitalul raional din Orhei cu diferite traume.

Șoferul Mercedesului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul prezenței alcoolului în aerul expirat fiind negativ.

„Inspectoratul General al Poliției precizează că mașina de serviciu a INSP staționa regulamentar și conform dislocației pe marginea carosabilului, fiind vizibilă pentru toți participanții la traficul rutier. În cadrul acțiunii "10 zile de activități împotriva accidentelor rutiere", aceasta era poziționată anume în locul în care acum doi ani s-a produs un accident grav, în urma căruia patru persoane au decedat, iar două au fost grav traumatizate”, se spune într-un comunicat al poliției.

Accidentul este investigat de organele de drept.

accidentaccident
accidentaccident

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: