image
Sursa foto: Getty Images

Zidane, păcălit de șefii lui Real Madrid: De ce a picat transferul lui Pogba + șansele lui Neymar de a semna cu galacticii

Transferul lui Paul Pogba de la Manchester United la Real Madrid a picat, însă publicația spaniolă Marca a aflat adevărul din spatele acestei situații și cum s-a ajuns aici. Interesant este că madrilenii se pot orienta acum către Neymar.

Culmea este că una dintre condițiile pe care Zinedine Zidane le-a pus pentru a reveni la Real, în martie, a fost tocmai transferul lui Pogba, iar Perez i-a făcut această promisiune. Realitatea ar însă alta. Potrivit publicației spaniole Marca, Florentino Perez ar fi renunțat la Pogba chiar în urmă cu câteva săptămâni, având în vedere că United nu ar fi fost interesată în mod serios de negocieri.

Astfel, conducerea Realului a dorit ca Zidane să vadă că s-au făcut toate eforturile și că aducerea lui Pogba este imposibilă, iar clubul se poate concentra acum pe achiziționarea lui Neymar.

Real Madrid nu a făcut mai din timp demersuri pentru aducerea brazilianului pentru că se concentra doar pe transferul lui Paul Pogba, de la Manchester United. Acum, că englezii nu au acceptat nicuna dintre oferte, iar madrilenii nu au plusat, s-a reluat firul pentru Neymar.

În acest moment, prioritatea este aducerea unui atacant, mai ales după ce Marco Asensio s-a accidentat. Conducerea crede că, după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, Realului i-a lipsit un star mare, un galactic adevărat. Dar până joi, când s-a încheiat perioada de transferuri în Anglia, clubul a fost "legat" de promisiunea făcută lui Zidane, aceea de a se concentra numai și numai pe aducerea lui Pogba.

În acest moment, după ce această posibilitate s-a evaporat, Neymar pare un transfer mai realist, potrivit sursei citate, transfer pe care oficialii de pe Santiago Bernabeu vor lucra să-l facă. Unul dintre argumentele care este în favoarea lui Real în aducerea lui Neymar este acela că prioritatea brazilianului nu este neapărat de a ajunge înapoi la Barcelona, ci pur și simplu de a pleca de la PSG.

În plus, Perez a "cultivat" relația cu francezii, ceea ce nu se poate spune despre Barcelona, cu toate că s-a vorbit despre revenirea atacantului pe Camp Nou. PSG vrea să-și recupereze cele 222 de milioane de euro plătite Barcelonei în 2017, iar planul francezilor este să obțină o primă parte acum, adică cel puțin jumătate din acești bani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: