image
Sursa foto: Getty Images

Milan face cumpărături de la Real Madrid: Și-a trimis oficialii la o întâlnire-fulger, pentru transferul mai multor jucători

AC Milan face cumpărături de la Real Madrid. Potrivit Sky Sports, noul director tehnic, Paolo Maldini, împreună cu Zvonimir Boban, s-au deplasat la Madrid, acolo unde au programată o întrevedere cu directorul general al madrilenilor, Jose Angel Sanchez.

Subiectul îl reprezintă transferul mai multor jucători de pe Santiago Bernabeu, printre care Dani Ceballos, Mariano Diaz și Martin Odegaard. Cei trei jucători sunt puși pe lista de transferuri de către Real, iar varianta Milan ar putea reprezenta "salvarea" madrilenilor, având în vedere că lotul este, în acest moment, foarte numeros, după ultimele transferuri.

Totodată s-ar putea "salva" și fotbaliștii, pentru că, la Real, nu ar avea șansa să joace prea mult în echipa gândită de Zinedine Zidane.

Real i-a adus, până acum, pe Eden Hazard, Luka Jovic, Eder Militao, Ferland Mendy și japonezul Kubo, însă trebuie să și vândă și are pe listă peste 10 jucători de care se poate despărți în această vară.

Jucătorii pe care Real îi poate ceda la Milan:

Dani Ceballos (22 de ani) - Mijlocașul central este unul dintre protagoniștii Spaniei la Euro Under 21, iar Real Madrid vrea pe el în jur de 40 de milioane de euro, cu toate că el este cotat în prezent la 30 de milioane, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Martin Odegaard - Mijlocașul ofensiv de 20 de ani a revenit la Real după împrumutul la Vitesse Eindhoven, însă nu va prinde echipa. Norvegianul este cotat la 15 milioane de euro de publicația de specialitate Transfermarkt.

Mariano Diaz - Cel care a preluat tricoul cu numărul 7 de la Cristiano Ronaldo poate pleca pentru 20 de milioane de euro, adică exact cota sa actuală de pe Transfermarkt.

De la anunțul numirii lui Marco Giampaolo la Milan, "diavolii" au început să lucreze din greu pe piața transferurilor, iar varianta aducerii de jucători de la Real Madrid pare a fi una cât de poate de bună, cu o condiție: milanezii ar vrea mai degrabă să ia cu împrumut acești jucători.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: