image
Sursa foto: digisport.ro

Englezii au anunţat cauza morţii lui Emiliano Sala

Englezii au anunţat motivul decesului lui Emiliano Sala. Fostul atacant al lui Nantes a suferit puternice lovituri la cap şi la corp, în timpul prăbuşirii avionului. Acesta a fost concluzia celor care s-au ocupat de analiza cadavrului găsit pe fundul oceaunului.

"Emiliano Sala a fost identificat pe 7 februarie, după analiza amprentelor făcută de expertul Christopher Bradbury. Medicii au anunţat că decesul a survenit după loviturile puternice la cap şi corp", a spus un reprezentant al Poliţiei din Dorset, citat de The Sun.

Familia pilotului David Ibbotson a făcut un apel disperat către toți cei care îi pot ajuta în vreun fel sau altul cu găsirea corpului. După ce a fost găsit și identificat corpul lui Emiliano Sala, soția și fiica pilotului cer ca acele căutări efectuate pe fundul apei să fie continuate. ”Nu vrem să-l lăsăm acolo, singur!”, este mesajul reprezentanților familiei Ibbotson.

Ca și în cazul lui Sala, a fost organizată o acțiune de strângere de fonduri, bani folosiți mai apoi pentru operațiunile de găsire ale pilotului. Până acum s-au strâns 150.000 de lire din donații, astfel că rudele lui Ibbotson încă mai speră că vor găsi corpul.

”A fost uimitor, am fost atât de norocoasă că am avut un tată ca el. Evident, știm că e dispărut, dar îl vrem înapoi. Nu-l putem lăsa singur, acolo!”, a spus Danielle, fata lui David Ibbotson.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: