Campania ACUM Vin’ acasă a început astăzi la Cahul și va continua la Cantemir și Leova, iar în zilele următoare - la Cimișlia, Ștefan Vodă, Căușeni, Comrat, Hâncești, Anenii Noi, Ialoveni, Criuleni, Orhei, Strășeni, Nisporeni, Călărași, Ungheni, Telenești, Rezina, Florești, Bălți, Sângerei, Glodeni, Fălești, Râșcani, Drochia, Dondușeni, Soroca, Edineț, Briceni.

„Satele noastre sunt tot mai pustiite și mai sărace, bunicii rămași nu au lemne de foc, nu-și pot nici măcar strânge roada, nu au pe nimeni în ajutor și, cel mai grav, nu mai au nicio speranță. E timpul să schimbăm starea de lucruri, e timpul să oferim cetățenilor o viață bună acasă și posibilitatea de a rămâne în Moldova alături de cei dragi. „Vino acasă!” este îndemnul nostru pentru toți cei care pot da o mână de ajutor și se pot implica în campania electorală din următoarea perioadă. Veniți acasă, fie că sunteți din Chișinău, fie că vă aflați peste hotarele țării, să vă alăturați forței ACUM, să discutați cu rudele dumneavoastră din sate, să participați la distribuirea materialelor informative în localitățile Moldovei.

Aceste alegeri parlamentare sunt decisive – sunt punctul de cotitură pentru Moldova. Fie dăm jos regimul și pornim schimbarea adevărată, fie ne cufundăm tot mai mult în sărăcie și deznădejde. Minciunile promovate zi de zi pot fi combătute dacă noi toți am contribui la transmiterea adevărului. Veniți acasă sau vorbiți cu cei de acasă și ajutați-ne să spunem adevărul câtor mai mulți oameni”, spun reprezentanții Platformei DA și PAS.

Iată care este Harta traseului Vin’ acasă o puteți vedea mai jos.

Harta ACUMHarta ACUM