image
Sursa foto: Profimedia

PSG pregătește lovitura anului! Renunță la Neymar pentru ”cel mai bun jucător din lume”

În ciuda colecției de starturi de pe Parc des Princes, PSG nu strălucește așa cum și-ar fi dorit suporterii și conducerea clubului. Astfel, președintele Al-Khelaifi este pregătit să ia măsuri și pune la cale o mutare de zile mari.

PSG conduce la pas ierarhia din Ligue 1 și Grupa A din UEFA Champions League, însă jocul prestat de elevii lui Mauricio Pochettino nu se ridică la nivelul exigențelor, iar conducerea parizienilor ia în calcul o nouă lovitură pe piața transferurilor, după ce în această vară în capitala Franței au sosit Messi, Donnarumma, Wijnaldum, Hakimi sau Ramos.

Din tripleta fantastică MNM (Mbappe, Neymar, Messi) este foarte probabil să rămână doar ultimul ”M”, anunță presa spaniolă. Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG se încheie în iunie 2022, iar francezul pare decis să meargă la Real Madrid.

În plus, El Nacional susține că Al-Khelaifi s-a săturat de problemele extrasportive ale lui Neymar care-i afectează evoluțiile din teren și este gata să-l vândă, dacă pe adresa clubului va veni oferta potrivită, chiar dacă brazilianul abia și-a prelungit înțelegerea, până în 2026.

Cu siguranță vestea nu-i cade bine lui Leo Messi. Argentinianul nu și-a găsit încă locul la Paris, iar Neymar este unul dintre puținii prieteni ai starului sud-american de pe Parc des Princes.

Mohamed Salah, starul lui Liverpool și ”cel mai bun jucător din lume”, așa cum a fost numit egipteanul după startul de sezon perfect, este principala țintă a celor de la PSG. Potrivit sursei menționate anterior, atacantul ”Cormoranilor” ar fi dorit pe Parc des Princes pentru a acoperi plecarea iminentă a lui Mbappe la Real Madrid.

Eventualul transfer al lui Salah nu va fi unul ieftin și, pentru a respecta fair-play-ul financiar, parizienii marșează pe ideea vânzării lui Neymar. PSG ar încasa o sumă imensă, ar scăpa de salariul uriaș al internaționalului brazilian și ar face loc unui fotbalist care să ajute echipa mai mult decât o face decarul în prezent.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: